Referat: Floda BoIF - Solängens BK

SERIE PREMIÄR !!!!

Dagen i ära så stod Floda för dagens motstånd.

Vill börja med att säga att jag är så otroligt nöjd med dagens prestation!! ( GLÄDJE)

Tillbaka till fotbollen... Vi börjar riktigt bra med hyfsat hög press och gör det extremt jobbigt för flöda som vill rulla boll och hitta in på mitten men där är det bomstopp! Otroligt bra försvarspel! De tvingas slå långt utan adress vilket gör det enkelt för oss att hålla oss till våran plan! Vi får matchen dit vi vill och får ut bollen på kanten efter ett bra försvarspel och slår in ett inlägg som förvaltas exceptionellt. 1-0 är ett faktum 10 min in första halvlek. Sen backar vi hem lite grabnn vilket inte är meningen men låter de ha mycket boll och trycker ner oss med långa bollar men vi löser det bra med hjälp av att vi jobbar tillsammans. Första halvlek slutar 0-1.

I paus snackar vi om att ta tag i matchen igen och fortsätta som vi gjorde i början med hög press.

Sagt och gjort så går vi in med ett bra slit och bra snack och hjälper varandra 0-2 kommer efter en frispark som är riktigt bra slagen. Blir ett friläge som enkelt rullas in. Floda tappar humöret och fokus vilket gör att 0-3 kommer väldigt enkelt med ett tapp från floda på egen planhalva och vi förvaltar det riktig bra med ett inlägg som tas ner och enkelt rullas in den med.

Vi firar segern i förskott och blir boll tittande efter en frispark... Vi är inte vakna på returen... Slut 1-3.

Bra kämpar insats från början till slut!